
Opskrift på kokosmuffins
Åh er lige landet i sofaen med en af disse kokos cupcakes…
Har I lyst til lidt lækkert hjemmebag i løbet af ugen, kan jeg anbefale de her kokos-cupcakes med limecurd indeni og limemoussé på toppen.
Det kan man da godt lige bruge i det her grå blæsevejr, ikke?

Kokosmuffins
Ingredienser
Cupcakes
- 3.5 deciliter Mel
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 1 tsk. Bagepulver
- 2 spsk. Kokosmel
- 125 gram Smør Blødt
- 1.5 deciliter Sukker
- 2 stk. Æg
- 2 deciliter Mælk
- 1.25 deciliter Kokosmælk
Limecurd
- 1 deciliter Limesaft
- 100 gram Sukker
- 1 stk. Æg Stort
- 30 gram Smør
Sådan gør du
Cupcakes:
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Bland mel, vanillesukker, bagepulver og kokosmel i en skål.
- I en anden skål røres smør og sukker hvidt.
- Tilsæt æg et ad gangen, rør lidt imellem hver.
- Rør mælk, kokosmælk og melblanding i til en fin jævn dej.
- Fordel i muffinsforme og bag 20-25 minutter.
Limecurd:
- Imens laves limecurden.
- Limesaft, sukker og æg varmes forsigtigt op i en gryde, mens du rører.
- Efter 10-15 min begynder massen at tykne, så putter du smør i og rører til det er smeltet.
- Tag af varmen og lad køle lidt på bordet.
Samling af dine muffins/cupcakes:
- Når cupcakesene er afkølet, skærer du et hul ned i midten og putter limecurden i.
- Det der blir til overs, kan du opbevare i et glas med låg på køl i 1-2 uger.
- Det blir stivere, når det afkøles og kan bruges som ingrediens i frosting eller som smørepålæg.