ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Klassiske Pandekager…. Sådan gør du

ANDERSC | 14. maj 2018

Pandekage er en flad kage eller brød, der tilberedes på en pande og hovedsageligt består af mel, mælk og æg. I Danmark forbindes ordet pandekager med dem, som spises til dessert med is, sirup, syltetøj, sukker eller andet sødt.


Antal: 2 Portioner

Klassiske Pandekager.... Sådan gør du

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: AndersC
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 2 deciliter Hvedemel
  • 1 tsk. Sukker
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 1 pinch Salt
  • 3 deciliter Mælk
  • 1 stk. Æg
  • Smør Til stegningen

Sådan gør du

  • Bland først alle de tørre ingredienser i en skål og rør dem godt sammen. Vi bruger en røremaskine til det.
    Hæld herefter mælken i løbende, stadig under omrøring. Det hjælper til at begrænse mængden af klumper i dejen.
    Når al mælken er rørt ud i dejen tilsættes ægget under omrøring.
    Varm i mellemtiden en pande op så den er godt varm inden du går i gang med at stege dine pandekager. Det er hemmeligheden der gør at den første pandekage ikke bliver træls. Put lidt smør på panden og øs cirka 1 dl dej på panden og steg det. Når den begynder at boble/få lufthuller skal den vendes.
    Når den tages af panden lægges der er en ny lille klat smør på panden og igen 1 dl dej. Fortsæt indtil der ikke er mere dej tilbage og server med syltetøj.
    Se mere i videoen her:

Om forfatteren




Følg min kanal på Youtube her.