x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Klassisk bøfsandwich

RONNIE | 10. september 2018

Prøv en ægte dansk klassiker, bøfsandwich, men i en luksusudgave med godt oksekød og hjemmebagte burgerboller.

Serveret med syltede rødløg, agurker og rødbeder og overhældt med en smagfuld, brun sovs får du et junkfoodmåltid ud over det sædvanlige.


Klassisk bøfsandwich

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Ronnie

Ingredienser

  • 500 gram Hakket Oksekød
  • 4 stk. Burgerbolle
  • Krydderier salt og peber
  • 4 loaf Cheddar ost
  • Syltede agurker
  • Syltede rødbeder
  • Syltede rødløg
  • Ketchup
  • Sennep
  • remoulade
  • Oksefond
  • Maizena
  • Sovsekulør
  • Æbleeddike
  • Sukker

Sådan gør du

  • Form kødet til 4 hakkebøffer og krydr dem med salt og peber.
    Opvarm en pande og steg bøfferne uden fedtstof i cirka 5 minutter på hver side.
    Lav en brun sovs af fond kogt på afpuds af barken fra dryaged kød. Har du ikke det, så kog panden fra bøfferne af med vand og oksefond.
    Smag sovsen til med salt, peber, æbleeddike og sukker.
    Jævn sovsen med maizena og farv den med brun kulør til du synes, farven er tilpas.   
    Varm burgerbollerne i ovnen.
    Læg bollerne sammen med bøffer, ost, syltede grøntsager, sennep, ketchup og remoulade.  
    Hæld sovsen over og server straks!

Om forfatteren


Jeg interesserer mig for nye og gamle madlavningsteknikker og modning af kød. Jeg er en meget passioneret burgerentusiast og værdsætter virkelig en vellavet burger.