Klassisk bøfsandwich

Klassisk bøfsandwich

10 min
25 min
4  personer
Profile picture for user Ronnie
Ronnie
Redaktion
Prøv en ægte dansk klassiker, bøfsandwich, men i en luksusudgave med godt oksekød
Om opskriften
Beskrivelse

Prøv en ægte dansk klassiker, bøfsandwich, men i en luksusudgave med godt oksekød og hjemmebagte burgerboller.

Serveret med syltede rødløg, agurker og rødbeder og overhældt med en smagfuld, brun sovs får du et junkfoodmåltid ud over det sædvanlige.  


Redaktion: Se os lave bøfsandwich med Jesper Græm her:

Ingredienser
500 g Hakket Oksekød
4 Burgerbolle
  Krydderier (salt og peber)
4 skv Cheddar ost
  Syltede agurker
  Syltede rødbeder
  Syltede rødløg
  Ketchup
  Sennep
  remoulade
  Oksefond
  Maizena
  Sovsekulør
  Æbleeddike
  Sukker
Vejledning

Form kødet til 4 hakkebøffer og krydr dem med salt og peber.

Opvarm en pande og steg bøfferne uden fedtstof i cirka 5 minutter på hver side.

Lav en brun sovs af fond kogt på afpuds af barken fra dryaged kød. Har du ikke det, så kog panden fra bøfferne af med vand og oksefond.

Smag sovsen til med salt, peber, æbleeddike og sukker.

Jævn sovsen med maizena og farv den med brun kulør til du synes, farven er tilpas.   

Varm burgerbollerne i ovnen.

Læg bollerne sammen med bøffer, ost, syltede grøntsager, sennep, ketchup og remoulade.  

Hæld sovsen over og server straks!

Om forfatteren
Profile picture for user Ronnie
Ronnie
Redaktion
Bio
Jeg interesserer mig for nye og gamle madlavningsteknikker og modning af kød.
Jeg er en meget passioneret burgerentusiast og værdsætter virkelig en vellavet burger.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier