Kikærtevafler

Kikærtevafler

35 min
10 min
6  Stk
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Sprøde og bløde proteinrige kikærtevafler. Disse vafler smager akkurat som "den ægte vare", og de kan både stille lækkersulten og gøre det som et næringsrigt og fornuftigt morgenmåltid.
Om opskriften
Beskrivelse

Sprøde og bløde proteinrige kikærtevafler.

Disse vafler smager akkurat som "den ægte vare", og de kan både stille lækkersulten og gøre det som et næringsrigt og fornuftigt morgenmåltid. De gik i øvrigt rent hjem hos min 3-årige datter, og fordi hun ikke spiser så meget kød i øjeblikket, var det en genial måde at få lokket lidt protein i hende.

Ingredienser
3 dl Kikærtemel
2 dl Mælk
1⁄2 dl Olie
2 Æg
1 tsk Salt
1⁄2 tsk Bagepulver
1 tsk Cayennepeber
1 tsk Hvidløgspulver
1 tsk Løgpulver
Vejledning

Kom alle ingredienser i en blender.

Blend til en ensartet konsistens.

Lad dejen hvile i 30 minutter ved stuetemperatur.

Vaflerne kan steges uden brug af ekstra olie i vaffeljernet.

Servér med syltetøj, frisk frugt, is, flødeskum, skyr... Kun fantasien sætter grænser!

Kikærtevafler

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier