Kejserhat sous vide

Kejserhat sous vide

2 min
1 t, 35 min
2  personer
Profile picture for user Forlaget Turbine
Forlaget Turbine
Om opskriften
Beskrivelse

Er du bange for at tilberede dine svampe for lidt eller for meget? 

Ved hjælp af sous vide sikrer du dig en perfekt tilberedning - hver gang.

Vi har opskriften fra bogen: "GRØNT sous vide", hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:

"Flot konsistens med en fin, mild smag".

Ingredienser
250 g Kejserhatte
1⁄2 tsk Salt
30 g Smør
5 Timianstilke
Vejledning

Halvér svampene, og rids skærefladerne.

Vakuumpak svampene sammen med salt, smør og timiankviste.

Tilbered i 1½ time ved 85°C.

Grill eller steg skærefladerne, til de er gyldne.

Du kan bruge en god olivenolie som alternativ til smørret for en vegansk udgave af retten.

Om forfatteren
Profile picture for user Forlaget Turbine
Forlaget Turbine
Bio
Forlaget Turbine udgiver mange spændende kogebøger. Nogle af opskrifterne fra bøgerne deler vi her.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier