Kartoffelsuppe med blomkål

Kartoffelsuppe med blomkål

10 min
30 min
2  Portioner
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Spring soup - ramsløgssuppe. Lige nu vrimler skovbundene med ramsløg og de gør sig altså super godt i madlavningen. De dufter af hvidløg/purløg og har en dejlig mild smag af netop det - men giver ingen hvidløgsånde
Om opskriften
Beskrivelse

Spring soup - ramsløgssuppe 😍

Lige nu vrimler skovbundene med ramsløg og de gør sig altså super godt i madlavningen. De dufter af hvidløg/purløg og har en dejlig mild smag af netop det - men giver ingen hvidløgsånde 😄

Du kan bruge ramsløg i pastaretter, i salater, til ramsløgspesto eller smør osv. I dag har jeg brugt dem i denne aromatiske suppe, hvor de sammen med blomkål og kartofler giver en skøn, frisk og lækker smag.

Suppen består af relativt få ingredienser og er simpel at bikse sammen - og så er den sund.

Håber I kan lide den 😊🙏🏻

Ingredienser
150 g Kartofler
150 g Blomkål
1 Løg
2 spsk Smør
6 dl Vand
1 Bouillonterning
1 dl Hvidvin
50 g Ramsløg
  Salt
  Peber
Vejledning

Skræl kartoflerne og skær dem i tern.

Skær blomkålen i mindre stykker og hak løget.

Svits kartofler, blomkål og løg i en gryde med smør.

Tilsæt vand, boullionterning, og hvidvin.

Lad det simre til kartoflerne er møre.

Snit ramsløgene groft og put dem i gryden.

Lad dem koge med et par minutter.

Tag gryden af varmen og stavblend suppen.

Smag til med salt og peber og server...😊

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier