Kartoffelsalat med tomater, spinat og kapers

Kartoffelsalat med tomater, spinat og kapers
Sidst ændret:
Mandag den 26. april, 2021 - 10:47
Beskrivelse

Ih hvor har jeg glædet mig til at skyde grill sæsonen i gang, det betyder nemlig også masser af skønne kartoffelsalater de kommende måneder.

Kartoffelsalater kan laves i alle afskygninger, de nemme, de hurtige og de smager bar skønt! 

Vi lagde ud i dag med den her farverige omgang hvor kartoflerne er mixet med cherrytomater, soltørrede tomater, kapers og spinat - alt sammen vendt i en mild sennepsdressing, der bare klæder kartoflerne super godt.

Tomaterne tilføjer friskhed, kapers lidt salt og syrligt og dressingen skaber en fin balance mellem lidt bid og sødme. Hele herligheden er klar på 30 minutter, inklusiv kartoffel kogetid.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Hviletid
10 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
500 g Kartofler (små og nye)
2 spsk Kapers
  Purløg (1 håndfuld, finthakket)
  Frisk spinat (2 håndfulde, grofthakket)
  Opskriftsgruppe (Dressing)
1 spsk Grov sennep
4 spsk Olie
1⁄2 spsk Honning (flydende)
1 tsk Citronsaft (op til 2 spsk., efter smag)
Vejledning

Skrub og skyl kartoflerne og sæt dem til kogning i letsaltet vand - de skal være møre, men med lidt bid.

Skyl de kogte kartofler i koldt vand og lad dem dryppe af. Skær dem i tern.

Skær cherrytomater i kvarte og hak de soltørrede tomater groft.

Put kartofler, de 2 slags tomater, kapers, purløg og spinat i en skål.

Rør dressingen sammen og vend i skålen - sæt på køl til servering.

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier