Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

1 t, 15 min
5 min
4  Portioner
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Om opskriften
Beskrivelse

Her har vi en lækkert og nem kartoffelsalat. Denne udgave er en kold kartoffelsalat og et dejligt tilbehør til en grillaften.

Ingredienser
1 kg Kartoffel (Gerne små)
1 spsk Creme Fraiche
3 spsk Mayonnaise (Hjemmerørt, købe-, Helmanns eller Miracel Whip)
  Krydderier (Salt og peber)
1 tsk Citronsaft
2 tsk Karry
  Krydderurter (Hakket persille)
Vejledning

Sørg for at kartoflerne har ens størrelser. Kog kartoflerne i vand med salt, til de er møre. Det tager typisk 15-20 minutter.

Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle af. Den hurtigste måde at få dem til at køle ned på er i et fad hvor de ikke ligger oven på hinanden og på køl/frost.

Bland kartoflerne sammen i dressingen og lad dem trække i minimum 15 minutter før servering.

Kartoffelsalaten passer godt til det meste kød fra grillen.

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier