Kartoffelpizza

Kartoffelpizza

15 min
15 min
4  Portioner
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen

Nem og lækker vegetarpizza lavet på kun 30 minutter.✅ Retten er perfekt til en hverdagsret i en travl familie.🤤 

Jeg har "snydt" og brugt en færdig købepizzadej, men det smager den ikke dårligere af.

Om opskriften
Beskrivelse

Nem og lækker vegetarpizza lavet på kun 30 minutter. Retten er perfekt til en hverdagsret i en travl familie. 

Jeg har "snydt" og brugt en færdig købepizzadej, men det smager den ikke dårligere af.

Ingredienser
1 Pizzadej (1 rulle færdigkøbt pizzadej)
125 g Ricotta (1/2 pakke)
2 spsk Pesto (Grøn)
1 spsk Olie (Oliven)
1 Rødløg
1 Kartoffel (Stor)
70 g Mozarella (Revet)
  Krydderier (Salt og peber)
Vejledning

Start at tænde ovnen på 225 grader varmluft.

Rul dejen ud på en bageplade og lad den ligge lid ved tstue temperatur.

Smør ricotta på bunden.

Skær løg og kartofler i tynde skiver og læg dem på pizza bunden.

Krydr med salt og peber.

Bland pesto og olie i en lille ramekin/skål og fordel det på pizzaen - drys til sidst med revet mozzarella.

Når ovnen er varm skrues den fra varmluft og over på almindelig ovn.

Bag pizzaen i ovnen 225 grader i cirka 12-15 minutter.

Noter


Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier