Kartoffel porre suppe, med et tvist af knoldselleri

Kartoffel porre suppe, med et tvist af knoldselleri

30 min
1 t
  Portioner
Profile picture for user Emma Johansen
Emma Johansen
Amatør
Kartoffel porre suppe, med et tvist af knoldselleri.
Om opskriften
Beskrivelse

Kartoffel porre suppe, med et tvist af knoldselleri. 

Ingredienser
750 g Kartofler
2 Porre
1⁄4 Knoldselleri
2 Løg
3 fed Hvidløg
1 1⁄2 l Vand (med kylling/grønsagsbouillon i)
  Hvidvinseddike (1 squish)
1 spsk Citronsaft
1 tsk Timian (tørret)
  Salt og peber
1 dl Madlavningsfløde
  Smør (til stegningen)
Vejledning
  1. Skræl og hak kartofler i mindre stykker, samt porre, løg og hvidløg. 
  2. Steg løgene til de er blevet klare, tilsæt resten af grønsagerne, og lad få farve. 
  3. Tilsæt vand, bouillonterninger, hvidvinseddike, tørrede timian og salt.
  4. Koges indtil grønsagerne er møre, og kan blendes til en glat suppe. 
  5. Serveres med hjemmelavet rugbrødsknas, bacon og frisk purløg.
Noter

*Knoldsellerien kan sagtens undlades og erstattes af 250 gram kartofler*

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user Emma Johansen
Emma Johansen
Amatør
Bio
23 årige vestjysk pige som er bosat i Aarhus, har stor interesse for ærlig madlavning og afprøve nye ting i køknet. @emmanjohansen.food
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier