Karamelliserede valnødder

Karamelliserede valnødder

15 min
15 min
2  Portioner
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
✅En god dessert har brug for brug for den rette kombination af sødme, syre, sprødhed/knas og fedme. ✅Ofte ender man med at mangle knas i en dessert, der f.eks. kunne være en mousse. Her er karamelliserede nødder en let og lækker måde at give retten det sidste den mangler.
Om opskriften
Beskrivelse

En god dessert har brug for brug for den rette kombination af sødme, syre, sprødhed/knas og fedme. Ofte ender man med at mangle knas i en dessert, der f.eks. kunne være en mousse. Her er karamelliserede nødder en let og lækker måde at give retten det sidste den mangler.

Ingredienser
100 g Valnødder
5 spsk Rørsukker
Vejledning

Sukkeret smeltes ved middelvarme på en pande.

Når sukkeret er smeltet, vendes valnødderne i karamellen og hældes over på er stykke bagepapir.

Når de karameliserede valnødder er kolde, kan de skæres ud med en savtakket kniv!

Karamelliserede valnødder

Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier