Kanelsnegle i bradepande

Kanelsnegle i bradepande

1 t, 30 min
20 min
12  snegle
Profile picture for user MickiCheng
MickiCheng
Amatør
De bedste snaskede kanelsnegle i bradepande for ekstra mush og ekstra smovs! Sindssygt lækre, bløde og slet ikke til at stå modstå.
Om opskriften
Beskrivelse

SE NU HER!! 🤩🤩

Snaskede KANELSNEGLE i bradepande for ekstra mush og ekstra smovs!! 😍😍

Ser det ikke lækkert ud?!?

Hvem skal lave sådan en lækker basse til dig?! 🥳🥳

Jeg har lavet den i flere versioner og jeg kan faktisk ikke blive enig med mig selv om, hvilken jeg selv synes er pænest 😅😅

Kanelsnegle i bradepande

Kanelsnegle i bradepande


Redaktion: Se vores opskrift på kanelsnegle her.

Ingredienser
Dej
35 g Gær
3 dl Mælk
3 spsk Sukker
1 Æg
700 g Hvedemel (kan være op til 800 gram)
1 tsk Salt
2 spsk Olie
75 g Smør (blødt)
1 Æg (til pensling)
Remonce
150 g Smør (blødt)
150 g Sukker
1 1⁄2 spsk Kanel
50 g Marcipan (revet)
50 g Mørk chokolade
Glasur
50 g Flødeost (naturel)
150 g Flormelis
1 spsk Mælk (kan være op til 2 spsk.)
Vejledning

Dej

Lun mælk og opløs gær i mælken.

Kom sukker, olie og æg i.

Rør rundt.

Tilsæt det meste af melet og salt og kør på maskine.

Tilsæt mere mel hvis nødvendigt.

Kom smør i og kør dejen smidig og lækker 5-7 minutter.

Lad hæve til dobbelt størrelse - cirka 45 minutter.

Hak chokoladen groft og bland alle ingredienser til remoncen sammen.

Rul derefter dejen ud til et stort rektangel på cirka 35 x 35 cm.

Smør remoncen ud på hele dejen og rul dejen stramt til en pølse.

Skær stykker á cirka 3 cm tykkelse og placér dem i en bradepande med bagepapir.

Lad sneglene efterhæve cirka 30 minutter.

Pensl med æg og bag i cirka 15-20 minutter ved 200 grader almindelig ovn.

Sneglene må godt vokse sammen!

Bland alle ingredienser til glasuren sammen - sørg for, at det er en tyk og lækker glasur.

Fordel glasuren på sneglene inden servering!

Rigtig god fornøjelse med det!! 🤩🤩

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user MickiCheng
MickiCheng
Amatør
Bio
Micki elsker kage, søde sager og alt godt inden for bagværk. Selvom Micki er god til at svinge kagerullen i køkkenet, nyder han også en god, hjemmelavet bearnaise og tykke, friterede fritter! Og en god, rød bøf!
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
20 min
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier