KÆMPE hindbær marengs

KÆMPE hindbær marengs

20 min
1 t
9  stk.
Profile picture for user Madflaben
Madflaben
Amatør
✅KÆMPE hindbær marengs! ✅Måske den bedste sommerlige snack🌸 ✅Passer perfekt til en kop eftermiddagskaffe eller med en isdessert.
Om opskriften
Beskrivelse

KÆMPE hindbær marengs!

Måske den bedste sommerlige snack🌸

Passer perfekt til en kop eftermiddagskaffe eller med en isdessert.

Ingredienser
3 Pasteuserede æggehvider (svarende til 2 bægre)
2 1⁄4 dl Sukker
1⁄2 Citron (kun saften)
3 spsk frysetørrede hindbær
2 spsk Vand
  Stedmoderblomster (pynt)
  frysetørrede hindbær (pynt)
Vejledning

Klargør 2 bradepander med bagepapir og tænd ovnen på 150 grader (varmluft).

Varm hvider, sukker og citronsaft i en skål, der kan gå henover vandbad til 60-65 grader (pas på det ikke bliver for varmt).

Når massen er 60-65 grader tages den af varmen og piskes med en elpisker til en helt fast masse.

Bland det frysetørrede hindbær med vand i en skål.

Vend den udblødte hindbær, med en dejskraber i faste marengs masse, så der dannes en marmoreret effekt af hindbær.

Placer marengsen i store skefulde på bagepapiret.

Skru ovnen ned på 100 grader (varmluft) og sæt marengsene direkte ind i ovnen.

Bag dem i 1 time, dernæst slukkes ovnen med marengsene og lad dem stå yderligere 1 time.

Noter

Tip! Alle former for frysetørrede bær kan bruges, samt lakrids- og kakaopulver. 

Kilde

Følg os på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user Madflaben
Madflaben
Amatør
Bio
Madflaben er glad for snaskede og smagfulde opskrifter.
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
1 t
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier