Jamie Olivers amerikanske røræ

Jamie Olivers amerikanske røræg

1 min
7 min
2  personer
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Røræg som man kender det fra en amerikansk diner. Opskriften er let, hurtig og giver et lækkert cremet resultat
Om opskriften
Beskrivelse

Røræg som man kender det fra en amerikansk diner.

Opskriften er let, hurtig og giver et lækkert cremet resultat - selvom det måske ikke er helt sådan du kender røræg.

Ingredienser
4 Æg
  Salt
10 g Smør (til stegningen)
Vejledning

Kom æg og salt i en skål og pisk det sammen.

Tænd din pande på middelhøj varme (9 ud af 14 på mit komfur) og kom smørret på.

Når smørret bruser skruer du ned for blusset til middelvarme (7 ud af 14 på mit komfur) og hælder æggene på panden.

Så snart du kan se at den begynder at sætte sig i kanterne, så skal du tage en dejskraber og skubbe hjørnerne ind på midten. Start i et hjørne og så skift til det modsatte hjørne. På den måde bliver der hele tiden placeret noget æg ovenpå noget andet æg.

Fortsæt indtil cirka 2/3 af massen fast og den sidste 1/3 stadig er våd.

Server på et ristet stykke brød straks.

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier