Jægerbøf i fad

Jægerbøf i fad

25 min
25 min
4  personer
Profile picture for user mad_anstalten
mad_anstalten
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

Saftige hakkebøffer af okse svøbt i bacon og stegt færdige i en sublim svampe-fløde sauce.

I aften bliver retten serveret med halve bagte kartofler og dampede bønner.

Jægerbøf i fad

Ingredienser
Jægerbøf
1 pk Hakket Oksekød (8-12 %)
1 pk Bacon (i skiver)
  Salt og peber
  Smør (til stegningen)
Sauce
1 Rødløg (hakket)
1 fed Hvidløg (hakket)
  Bacon (resten af ovenstående pakke skal slices i strimler)
1 pk Tørrede svampe (Karl Johan - udblødes i 20 min i lunkent vand. Skæres derefter i strimler)
1⁄2 pk Champignon (i skiver)
3⁄4 dl Rødvin
1⁄2 dl Kalvefond
2 dl Piskefløde
Vejledning

Jægerbøf

Form farsen til bøffer.

En slice bacon vikles om bøffen

Krydr bøfferne med salt og peber og brun dem godt af i smør og læg dem i et fad.

 

Sauce

Svits rødløg, hvidløg, bacon strimler, champignon og svampe af.

Tilsæt rødvin og fond.

Giv god varme og lad det koge lidt ind.

Tilføj fløden og kog til det tykner en anelse.

Smag til med salt og peber.

 

Færdiggørelse

Hæld saucen over bøfferne og smid fadet i oven ved 200° i cirka 20 minutter.

Server med ovnbagte kartofler - bønner eller en rustik salat.

Velbekomme

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user mad_anstalten
mad_anstalten
Amatør
Bio
mad_anstalten inspirere med sund morgenmad - lækre smoothies - skønne kager og nemme retter
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier