Italiensk flutes

Italiensk flutes

1 t
12 min
2  Stk
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør

✅Denne opskrift på dejlige og luftige flutes🥖, sender tankerne mod de sydligere himmelstrøj i Italien. ✅Nyd f.eks. brødet til mad lavet på grillen eller dyp det i en lækker koldpresset olivenolie med tilsat flagesalt. 

Om opskriften
Beskrivelse

Denne opskrift på dejlige og luftige flutes, sender tankerne mod de sydligere himmelstrøj i Italien.

Nyd f.eks. brødet til mad lavet på grillen eller dyp det i en lækker koldpresset olivenolie med tilsat flagesalt. 

Ingredienser
600 g Tipo 0
1⁄2 pk Tørgær (Eller alm. Gær)
1 spsk Sukker
1 spsk Groft salt
3 spsk Olie
5 dl Vand
Vejledning

Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt salt, sukker og olie.

Rør melen i lidt ad gangen, indtil dejen slipper kanderne på skålen.

Når dejen slipper siderne, stilles dejen til hævning under en badehætte eller husholdningsfilm i 30 minutter.

Vend dejen ud på et meldrysset bord og del dejen i 2 stykker og drej og stræk dejen ud til flutes. Sørg for ikke at slå luften ud af brødet.

Lad brødene efterhæve i 30 minutter på en bradepande med bagepapir.

Bag flutesne i en forvarmet ovn ved 230 grader i 10-12 minutter.

Lad flutesne køle af på en bagerist.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier