Iskaffe

Iskaffe

5 min
5 min
2  glas
fadlsforlag
Redaktion
✅Dejlig og lækker iskaffe lavet på espresso, mandelmælk og agavesirup. ✅Vi har opskriften fra bogen: "Hverdagsfavoritter", hvor forfatterne siger følgende om opskriften
Om opskriften
Beskrivelse

Dejlig og lækker iskaffe lavet på espresso, mandelmælk og agavesirup.

Vi har opskriften fra bogen: "Hverdagsfavoritter", hvor forfatterne siger følgende om opskriften:

"Vi er begge virkelig vilde med kaffe, og for nylig fandt vi ud af, at vi aldrig har haft en aftale, hvor vi ikke har snuppet en kop kaffe. Det er næsten for meget!
Når det er sommer, bliver den varme kaffe ikke undladt, men udskiftet med en iskold iskaffe."

Ingredienser
4 dl Mandelmælk
  Espresso (2 shot eller 3 tsk. pulverkaffe)
1 spsk Agave (Sirup. Eller honning)
1⁄2 tsk Vaniljepulver (Kan undlades)
  Isterninger (Til servering)
Vejledning

1.    Rør alle ingredienserne på nær isterninger sammen i et glas.

2.    Tilsæt isterninger, og nyd. 

Noter

Tip: Blend din iskaffe med isterningerne, så den får en tykkere konsistens.


Kilde

Vi har fået opskriften fra bogen: "Hverdagsfavoritter"

Om forfatteren
fadlsforlag
Redaktion
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier