Ingefærsmåkager

Ingefærsmåkager

6 min
14 min
30  Portioner
Birgitte R.
Amatør

Dejlige og lækre ingefærsmåkager - ingen jul er komplet uden dem hjemme hos os. 👌

De er både lidt sprøde, lidt seje og har en frisk og skarp ingefærsmag. ✅ Se hele opskriften her.

Om opskriften
Beskrivelse

Dejlige og lækre ingefærsmåkager - ingen jul er komplet uden dem hjemme hos os.

De er både lidt sprøde, lidt seje og har en frisk og skarp ingefærsmag. Se hele opskriften her.

Ingredienser
200 g Smør
500 g Hvedemel
2 Æg
500 g Sukker
1 tsk Stødt ingefær (Med top)
1 tsk Nelliker (Stødt og med top)
1 tsk Natron
Vejledning

Denne opskrift er super nem.

Bland alle ingredienserne sammen og rør det godt sammen.

Tril din dej til små kugler, der gerne må være lidt større end pebernødder

Placer dem på en bagepapirsbeklædt bageplade.

De vil flyde ud når de bages, så sørg for at de bliver placeret med en fin afstand i mellem hinanden.

De skal bages ved 190 grader indtil de er lysebrune. Det tager alt fra 8-13 minutter, afhængig af din ovn.

Lad dem afkøle på bagepladen og de er nu klar til servering.

Ingefærsmåkager

Kilde

Se flere opskrifter på julebag her.

Om forfatteren
Birgitte R.
Amatør
Bio
Birgitte kan godt lide et let men spændende måltid. Glutenfri og masser af grønsager😊
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier