Indisk palak

Indisk palak
Sidst ændret:
Mandag den 20. april, 2020 - 09:47
Beskrivelse

En af mine yndlings retter er denne Indiske Palak.

Retten er en vegetarret med en base på røde linser og tomat.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
35 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
1 Løg (stort)
3 fed Hvidløg
1 tsk Koriander (tørret)
  Frisk ingefær (2-3 cm - revet)
2 dl Vand
1 1⁄2 dl Linser (røde)
1 1⁄2 dl Fløde (evt. havre/soya cuisine)
150 g Frisk spinat (eller 1/2 pose frosne)
  Koriander (friske - til topping. Kan udelades)
Vejledning

Svits løgene klare i olien.

Tilsæt krydderier og ingefær og svits yderligere et par minutter.

Kom tomater, vand og linser i og kog i cirka 10 minutter.

Tilsæt fløde og spinat og kog sammen det sidste stykke tid til linserne er møre.

En nem, billig og sund aftensmad og ligeså god som frokost dagen efter hvis der er en rest.

Spis det som det er eller evt. med brune ris eller naan-brød til 😉

Bon appetit 🙏😘

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier