Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Indisk inspireret kyllingesuppe med grønt

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

11. april 2023
Ingredienserne i den her suppe spiller sååå godt sammen; mør kylling, karry, søde æbler, gulerødder, peberfrugt, powerful ingefær og en mild kokosmælk, der runder det hele dejligt af.
Indisk inspireret kyllingesuppe med grønt

Opskrift på indisk inspireret kyllingesuppe med grønt

Super skøn ret med smæk på smagen; indisk inspireret kyllingesuppe med masser af grønt

Ingredienserne i den her suppe spiller sååå godt sammen; mør kylling, karry, søde æbler, gulerødder, peberfrugt, powerful ingefær og en mild kokosmælk, der runder det hele dejligt af. Suppen tager kun en lille halv time at trylle frem og er perfekt til kølige hverdage – eller som en spændende ret til gæster Jeg serverer den med et mildt, let sødt fladbrød, der går perfekt til den kraftfulde suppe.


Indisk inspireret kyllingesuppe med grønt
Antal: 4 personer

Indisk inspireret kyllingesuppe med grønt

Ingredienserne i den her suppe spiller sååå godt sammen; mør kylling, karry, søde æbler, gulerødder, peberfrugt, powerful ingefær og en mild kokosmælk, der runder det hele dejligt af.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Hovedret
Køkken: Indisk
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

  • 1 stk. Løg
  • 3 fed Hvidløg
  • Olie til stegningen
  • 1 spsk. Karry
  • 1/2 tsk. Chili stødt
  • 1/2 tsk. Garam Masala
  • 1 stk. Æble
  • 3 stk. Gulerødder
  • 2 spsk. Frisk ingefær finthakket
  • 1 stk. Rød peberfrugt
  • 1 liter Hønsebouillon
  • 350 gram Kyllingebrystfilet + smør til stegning og salt/peber
  • 3 deciliter Kokosmælk

Til servering

  • Krydderurter Frisk persille eller koriander
  • Brød fladbrød

Sådan gør du

  • Klargør alle grøntsager; løg og hvidløg finthakkes, æble og gulerødder skrælles og skæres i små tern, peberfrugt skæres i strimler.
  • Varm olien op i en gryde og tilsæt karry, chili og garam masala, lad det svitse 1 minuts tid.
  • Tilføj løg og hvidløg og lad dem svitse med et par minutter. Tilføj æble, gulerødder og peberfrugt, svits yderligere et par minutter.
  • Tilføj nu bouillon og lad suppen simre i 10 minutter.
  • Imens suppen simrer, skæres kylling i tern og brunes godt af på en pande i lidt smør og krydres med salt/peber.
  • Put kylling og kokosmælk i suppen, smag til og servér så med krydderurter og lidt brød