Hybenchutney

Hybenchutney

15 min
45 min
1  glas
Profile picture for user madsglunde
madsglunde
Kok
Lækker hybenchutney : Jeg har plukket lidt hyben og afprøvet lidt forskelligt. Særligt denne syntes jeg blev rigtig god, nemlig hybenchutney.
Om opskriften
Beskrivelse

Lækker hybenchutney 😋

Som nogle af jer nok har set står hybenbuskene så flot lige nu. Det er virkelig sæson for hyben og det har jeg selvfølgelig udnyttet 🙈❤

Jeg har plukket lidt hyben og afprøvet lidt forskelligt 👌🏻☀️

Særligt denne syntes jeg blev rigtig god, nemlig hybenchutney🙌🏻

Det kan bruges på alt muligt forskelligt, på kød, i salat eller sandwich, som spread til brød osv. osv. Det forsætter bare 😍

I får her min opskrift og så håber jeg i har lyst til at prøve den, hyben bliver ikke bedre end de er lige nu ☀️😍

Ingredienser
200 g Hyben (renset og uden kerner)
1 Rødløg (finthakket)
50 g Sukker
1⁄2 dl Balsamico
2 dl Vand
2 fed Hvidløg
1 Æble
1 tsk Timian (tørret)
Vejledning

Toppen og bunden skæres af hybenfrugterne.

Herefter renses de for kerner.

Alle ingredienserne kommes nu i en gryde og det hele simrer her til både hyben, løg og æbler er kogt møre (ca. 45 minutter).

Den varme hybenchutney kommes nu på skoldede og fuldstædig rene glas og de lukkes med det samme.

Glassene stilles sidst på køl.

Du kan også bruge den med det samme.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user madsglunde
madsglunde
Kok
Bio
Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer 👨🏻‍🍳
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier