Hvidløgsmayo (Aioli)

Hvidløgsmayo (Aioli)

1 min
4 min
1  glas
Profile picture for user Gour_mad
Gour_mad
Amatør
✅5 min🕐 - længere tid tager det ikke at lave en lækker og hjemmerørt aioli (hvidløgsmayonnaise).✅Aioli er dejlig alsidigt, det kan bruges som dyppelse til en snack af f.eks. butterdej, kiks eller brød.
Om opskriften
Beskrivelse

5 min🕐 - længere tid tager det ikke at lave en lækker og hjemmerørt aioli (hvidløgsmayonnaise).

Aioli er dejlig alsidigt, det kan bruges som dyppelse til en snack af f.eks. butterdej, kiks eller brød.

Ingredienser
4 Æggeblommer
2 tsk Eddike
1 spsk Salt (Fint)
2 fed Hvidløg (Cirka)
  Olie (Smagsløs)
  Citron
Vejledning

Put 4 ĂŚggeblommer i en skĂĽl.

Bland eddike og salt i og pisk massen op enten med el-pisker eller et piskeris (vi anbefaler el pisker).

Tilføj nu olie lidt af gangen indtil massen er fed.

Tilføj lidt syre, her brugte vi citron.

Nür mayoen er som man vil have den tilføjer man sin hvidløg og smager til med salt og evt citron. 

Put mayoen på glas eller i en overdækket skål😍 

Velbekomme🌸

Kilde

Følg vores Instagram profil her.

Se evt vores video i vores Instagram highlights for at fĂĽ hjĂŚlp.

Om forfatteren
Profile picture for user Gour_mad
Gour_mad
Amatør
Bio
Hverdagsretter Og Desserter
Vi er to søstre med kÌmpe passion for mad som ønsker at inspirere andre til et varieret, let og lÌkkert hverdagsmültid samt lÌkre desserter.
LĂŚs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, nür du deler dine resultater med os! NÌvn os med tagget @GastroFun.dk pü dine billeder pü Instagram, sü vi kan se, hvordan det gik.

Du kan ogsü bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmül eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĽ Instagram eller Facebook.


Sociale medier