ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hvidløgsmayo (Aioli)

Gour_mad

Hverdagsretter Og Desserter Vi er to søstre med kæmpe passion for mad som ønsker at inspirere andre til et varieret, let og lækkert hverdagsmåltid samt lækre desserter.

1. juni 2019

Opskrift på hvidløgsmayo (aioli)

5 min? – længere tid tager det ikke at lave en lækker og hjemmerørt aioli (hvidløgsmayonnaise).

Aioli er dejlig alsidigt, det kan bruges som dyppelse til en snack af f.eks. butterdej, kiks eller brød.


1

Hvidløgsmayo (Aioli)

Forfatter: Gour_mad
Forb. tid: 1 minute
Tilb. tid: 4 minutter

Ingredienser

  • 4 stk. Æggeblommer
  • 2 tsk. Eddike
  • 1 spsk. Salt Fint
  • 2 fed Hvidløg Cirka
  • Olie Smagsløs
  • Citron

Sådan gør du

  • Put 4 æggeblommer i en skål.
    Bland eddike og salt i og pisk massen op enten med el-pisker eller et piskeris (vi anbefaler el pisker).
    Tilføj nu olie lidt af gangen indtil massen er fed.
    Tilføj lidt syre, her brugte vi citron.
    Når mayoen er som man vil have den tilføjer man sin hvidløg og smager til med salt og evt citron. 
    Put mayoen på glas eller i en overdækket skål? 
    Velbekomme?