Hvid chokolade espuma (c)molekymi.dk

Hvid chokolade espuma

2 t
5 min
  Portioner
Profile picture for user Redaktion
Redaktion
Redaktion
Om opskriften
Beskrivelse

Hvid chokoladeespuma passer perfekt til sensommerens friske, søde bær.

Denne dessert er lækker, frisk og enkel, og den er en perfekt afslutning ovenpå en tung middag, hvor appetitten ikke er til en tung kage.

Ingredienser
24 g Instant gel (eller 3 blade husblas)
1 1⁄2 dl Piskefløde
1 1⁄2 dl Sødmælk
15 g Sukker
100 g Hvid chokolade (grofthakket)
2 Æggeblommer
Vejledning

Kom fløde, mælk og sukker i en gryde og kog det op.  

Tag gryden af varmen og rør instant gel og den hakkede hvide chokolade i. Rør i blandingen, så chokoladen smelter.

Når blandingen og rørt jævn og glat, tilsættes æggeblommerne.

Rør til blandingen er helt glat og hæld den på en sifonflaske.

Sæt flasken på køl, til den er helt kold.

Tag flasken ud af køleskaber cirka 1 time inden servering.

Tilsæt 1-2 patroner og ryst den godt.

Sprøjt espumaen ud over din favorit sensommerdessert.

Noter

Bruger du husblas, skal den udblødes i koldt vand i cirka 30 minutter før brug.

Tilsæt husblas efter, du har tilsat æggeblommerne, når blandingen ikke er for varm.

Kilde
Om forfatteren
Profile picture for user Redaktion
Redaktion
Redaktion
Bio
Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for.
Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

 

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier