Hurtigt madbrød

Hurtigt madbrød

1 t, 5 min
20 min
1  brød
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Om opskriften
Beskrivelse

Hurtigt, lækkert madbrød!

Du kan bruge alle dine yndling krydderier eller krydderurter i brødet...

Ingredienser
2 dl Vand (Lunkent)
25 g Gær
1 spsk Olie
1 dl Mælk
1 tsk Salt
1 tsk Sukker
1 tsk Rosmarin (Tørret)
350 g Hvedemel
Vejledning

Opløs gæren i det lunkne vand.

Tilsæt herefter; olie, salt, sukker og rosmarin.

Tilsæt mælk og herefter melet lidt efter lidt.

Den skal være klistret!

Lad den hæve i minimum 1 time.

Fugt dine fingre med vand og tag dejen over på en bageplade og form brødet rundt.

Sæt brødet ind i en kold ovn og bag det ved 225 grader i alm. ovn i 20 min.

Hurtigt madbrød

Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier

Kommentarer

B.N

Et MEGET tungt og klæg madbrød, desværre. 

En længere bagetid havde ikke hjulpet - Brødet havde bare fået en endnu hårdere skorpe. 

Jeg kan absolut ikke anbefale denne opskrift.

lør, 06/03/2021 - 19:19 Permalink

Hej,

Tusind tak for at du læser med og skriver.
Har lige talt med forfatteren og vi fandt ud af at der manglede hævetid i opskriften.
Det er selvfølgelig tilføjet nu.
Håber vi får chancen en anden gang.
Fortsat god dag.
Mvh
Per

man, 08/03/2021 - 15:20 Permalink