Honningsennep

Honningsennep

2 min
2 min
1  glas
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Om opskriften
Beskrivelse

Mit bud på en lækker hjemmelavet dressing/marinade med bl.a. honning og sennep.

Den kan bruges til salater og til at marinere kød og grøntsager i.

Den kan laves på 2 minutter og bliver kun bedre af at trække lidt.

Honningsennep

Ingredienser
2 spsk Honning
2 spsk Sennep
40 ml Citronsaft
60 ml Olivenolie
  Salt og peber
Vejledning

Sørg for at honningen er stuetempereret før du går i gang.

Kom honning, sennep, citronsaft og olivenolie i et glas med låg. Brug f.eks. et rent syltetøjs- eller sennepsglas.

Sæt låg på og ryst det  godt igennem.

Smag til med salt, peber og evt. lidt mere honning/sennep.

Server straks eller lad den stå at trække lidt på køl, Den kan bruges i et par dage efter den er lavet.

Honningsennep

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier