Honningglaseret skorzonerĂždder

Honningglaseret skorzonerĂždder

20 min
10 min
2  personer
Profile picture for user Food_by_chrisnos
Food_by_chrisnos
Kok
✅Fattigmands asparges - hvad er det nu lige det er?? 🧐🧐 ✅Du stĂžder pĂ„ dem af og til i supermarkedet. ✅Det er typisk dem du stĂ„r og kigger pĂ„, men vĂŠlger at ligge tilbage pĂ„ hylden igen. Fordi du ikke helt er klar over, hvad du skal stille op med den. Nemlig!! Skorzoneroden.....
Om opskriften
Beskrivelse

Fattigmands asparges - hvad er det nu lige det er?? 🧐🧐

Du stÞder pÄ dem af og til i supermarkedet. Det er typisk dem du stÄr og kigger pÄ, men vÊlger at ligge tilbage pÄ hylden igen. Fordi du ikke helt er klar over, hvad du skal stille op med den. Nemlig!! Skorzoneroden.....

Den er ikke sĂ„ besvĂŠrlig som den ser ud og sĂ„ smager den virkelig godt. SĂ„ spring ud i det, hvad er det vĂŠrste der kan ske?? 😉

Honningglaseret skorzonerĂždder

Honningglaseret med brunet smĂžr og hasselnĂždder

Ingredienser
1 pk SkorzonerrĂždder
  Vand
  Citronsaft (fra 1 citron)
2 spsk Honning (til glaseringen)
  SmĂžr (til glaseringen)
  Salt (til glaseringen)
  HasselnĂždder (ristede - en lille hĂ„ndfuld)
  Frisk timian (lidt)
Vejledning

De lange stĂŠngler skylles og skrubbes fri for jord.

Hav en skÄl med vand og citronsaft klar.

RÞdderne bliver hurtigt brune nÄr de er skrÊllet.

SkĂŠl dem nu og lĂŠg dem i vandet.

SkĂŠr dem som du synes og de er nu klar til brug.

Der findes mange mÄder at tilberede dem pÄ, her kommer en af dem:

Giv dem et opkog i vandet og lad dem simre i smÄ 5 minutter.

Sluk og lad dem stÄ i cirka 15 minutter i vandet.

Nu glaseres de pÄ panden i honning og brunet smÞr og lidt salt, til de er flotte gyldne og glaseringen har lagt sig fint rundt om rÞdderne.

Drys med ristede hasselnĂždder og friske timiankviste.

Honningglaseret skorzonerĂždder

Kilde

FÞlg mig pÄ Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user Food_by_chrisnos
Food_by_chrisnos
Kok
Bio
Christina er uddannet kok og er 37 Är. Hun elsker at nÞrde i alle retninger, men der er ogsÄ plads til down to earth kokkerier. Christina er vild med at dele ud af tips, tricks og ideer fra kokkeverdenen.
LĂŠs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prĂžvet denne opskrift?

Vi elsker, nÄr du deler dine resultater med os! NÊvn os med tagget @GastroFun.dk pÄ dine billeder pÄ Instagram, sÄ vi kan se, hvordan det gik.

Du kan ogsÄ bruge tagget #gastrofundk.



Har du spÞrgsmÄl eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pÄ Instagram eller Facebook.


Sociale medier