ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hokkaidosuppe

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 19. september 2018

Hokkaidosuppe er altid godt, og de fleste elsker den cremede suppe med den let sødlige smag.

Suppen er hurtig og nem at lave, og med et lækkert og sprødt drys af bacon og græskarkerner, kombineret med en klat flødeskum, på toppen, udgør den snildt et komplet måltid.

Server med et godt brød, f,eks. vores landbrød, og du har et godt bud på familiens nye yndlingssuppe.


Antal: 3 Portioner

Hokkaidosuppe

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 stk. Hokkaidogræskar
  • 1 stk. Løg
  • 2 clove Hvidløg
  • 1 liter Grøntsagsfond gerne vand + terning.
  • 1 package Flødeost f.eks. Philadelphia
  • 0.5 tsk. Cayennepeber
  • Krydderier salt og peber
  • Olivenolie til stegning

Tilbehør

  • 1 deciliter Piskefløde eller cremefraiche, til at komme i suppen ved servering.
  • 100 gram Bacon valgfrit
  • 5 spsk. Græskarkerner valgfrit

Sådan gør du

  • Græskarret skylles grundigt og befries for kerner samt det trævlede, inderste græskarkød. 
    Skær herefter hokkaidoen ud i mellemstore stykker. Lad det blot beholde skrællen på, den bliver blød, når hokkaidoen koges og blendes.
    Pil og hak løg og hvidløg groft.
    Varm en gryde op med olivenolie.
    Svits hakket løg og hvidløg i en gryde og tilsæt græskarret. Lad det stege med et øjeblik.
    Tilsæt fond og lad suppen koge i cirka 20 minutter, til alt er godt mørt.
    Blend suppen med en stavblender.  
    Tilsæt flødeosten og giv suppen en tur mere med stavblenderen.
    Smag til sidst suppen til med salt, peber og cayennepeber.
    Steg bacon sprød på en pande og læg det herefter til afdrypning på fedtsugende papir.
    Rist græskarkernerne i baconfedtet og hæld dem i en skål.
    Server suppen med sprødstegt bacon, ristede græskarkerner og cremefraiche eller fløde pisket til skum på toppen.
    Spis et godt brød, f.eks. landbrød, som tilbehør til suppen.

Noter

 
 
 

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.