Hoisin sauce (sous vide)

Hoisin sauce (sous vide)

2 min
2 t, 5 min
4  personer
Profile picture for user Forlaget Turbine
Forlaget Turbine
Hjemmelavet og lækker hoisinsauce. Denne opskrift er lavet med sous vide teknikken, men ingredienserne kan selvfølgelig bruges en mere "almindelig" tilberedningsform.

Om opskriften
Beskrivelse

Hjemmelavet og lækker hoisinsauce. Denne opskrift er lavet med sous vide teknikken, men ingredienserne kan selvfølgelig bruges en mere "almindelig" tilberedningsform.

Vi har opskriften fra bogen: "Grill bedre med sous vide", hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:

"Mit bud på en sødlig, krydret hoisinsovs med fin peanutsmag. Lav den selv, og oplev en helt anden dybde og krydring end de meget søde, købte sovse. Hoisinsovs er velegnet til marinering af alle kødtyper, både lyse og mørke."

Ingredienser
50 g Peanuts (usaltede)
2 spsk Tamarind
1 1⁄2 dl Sojasauce
200 g Brun farin
1 Lime (saft og skal)
4 fed Hvidløg
1 tsk Chiliflager (knuste)
2 spsk Sesamolie
1⁄2 tsk Peber (sichuan)
  Stjerneanis (kerner fra 1)
1 Hele nelliker
  Kanelstang (1 cm)
1 tsk Fennikelfrø
1⁄2 dl Riseddike
Vejledning

Bland og vakuumpak alle ingredienserne.

Tilbered i 2 timer ved 85 °C sous vide.

Blend.

Jeg foretrækker den lidt grov i strukturen, men du kan også blende den helt glat.

Fyld på atamonskyllede glas.

Kilde

Grill bedre med sous vide

Bogen kan købes her.

Om forfatteren
Profile picture for user Forlaget Turbine
Forlaget Turbine
Bio
Forlaget Turbine udgiver mange spændende kogebøger. Nogle af opskrifterne fra bøgerne deler vi her.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier