Hjemmelavet pindis med mango

Hjemmelavet pindis med mango

15 min
6  stk.
Profile picture for user Madflaben
Madflaben
Amatør
Super lækre og sommerlige ispinde med mango, chokolade og pistacienødder. Det lyder svært, men en gryde, en blender og en fryser er det eneste du har brug for til denne opskrift....
Om opskriften
Beskrivelse

Super lækre og sommerlige ispinde med mango, chokolade og pistacienødder.

Det lyder svært, men en gryde, en blender og en fryser er det eneste du har brug for til denne opskrift. 

Ingredienser
Mangois
50 g Sukker
1 dl Vand
2 spsk Lys sirup
300 g Mango (optøet)
1 Citron (saft og skal)
Pynt
  Chokolade (smeltet - kan være tempereret)
  Pistacienødder (saltede)
Vejledning

Kom vand, sukker og sirup i en gryde, og lad det koge op.

Kom derefter mangostykkerne og citronskal i en blender, med sukkerlagen samt citronsaft.

Blend det i 3 minutter (vigtigt).

Fyld ismassen i ispinde forme, og lad dem fryse i minimum 3 timer (eller gerne natten over).

Hvis du vælger at pynte isene, smeltes chokolade over vandbad, og dyppes i nødder. 

Noter

Tip: Det er vigtigt at blende ismassen i minimum 3 minutter, da det mindsker chancen for trævler fra frugtkødet. 

Kilde

Følg os på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user Madflaben
Madflaben
Amatør
Bio
Madflaben er glad for snaskede og smagfulde opskrifter.
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
3 t
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier