Hjemmelavet koldskål

Hjemmelavet koldskål

5 min
4  personer
Profile picture for user madsglunde
madsglunde
Kok
Der er bare ikke noget mere sommerligt end koldskål. Man kan godt laver koldskål uden tykmælk, det bliver en lidt tyndere udgave, men smagen af koldskål er der.
Om opskriften
Beskrivelse

Der er bare ikke noget mere sommerligt end koldskål.

Så det tænkte jeg her den anden dag at min kæreste og jeg skulle have det, men da jeg var nede og handle glemte jeg at købe tykmælk.

Man kan godt laver koldskål uden tykmælk, det bliver en lidt tyndere udgave, men smagen af koldskål er der.

Er I mest til koldskål med jordbær eller uden? 

Ingredienser
1 dl Æggeblommer
75 g Sukker
2 tsk Vaniljesukker
1 Citron (både skallen og saften)
1 l Kærnemælk
Vejledning

1. Æggeblommer, sukker og vaniljesukker piskes til en luftig æggesnaps.

2. Herefter rørt kærnemælken, citronskal og citronsaften i.

3. Husk at smage til med mere sukker eller citronsaft, så det passer til din smagsløg.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user madsglunde
madsglunde
Kok
Bio
Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer 👨🏻‍🍳
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier