Hjemmelavet haydari

Hjemmelavet haydari
Sidst ændret:
Tirsdag den 4. maj, 2021 - 11:42
Beskrivelse

Lækker og velsmagende haydari, der bl.a. passer perfekt til falafel.

Haydari er en cremet og lækker dip, der består af feta ost, brændte peberfrugter, olie og krydderier.

Hjemmelavet haydari

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
40 minutter
Hviletid
30 minutter
Tid i alt
1 time, 15 minutter
Ingredienser
200 g Feta
1⁄2 bdt Koriander
1⁄2 tsk Røget paprika
1 knsp Cayennepeber
1 fed Hvidløg
2 spsk Olie (Olivenolie)
Vejledning

Del peberfrugten i to halve og bag dem i 25 minutter ved 170 grader varmluftsovn.

Peberfrugten skal være lettere bagt uden at være brændt.

Køl den let af og placer den i en pose i 30 minutter på køl.

Fjern skindet og blend peberfrugten sammen med alle ingredienserne og lad det trække i minimum 15 minutter før servering.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier