Hjemmelavet fuldkornspasta

Hjemmelavet fuldkornspasta

25 min
5 min
6  personer
Profile picture for user Gastrofamilien
Gastrofamilien
Amatør
✅Hjemmelavet🍝fuldkornspasta! ✅Super simpelt og smager altid dejligt.
Om opskriften
Beskrivelse

Hjemmelavet fuldkornspasta!

Super simpelt og smager altid dejligt.

Ingredienser
400 g Hvedemel
200 g Rugmel (groft)
3 spsk Olivenolie
6 Æg
1 1⁄2 tsk Salt
Vejledning

1. Bland hvedemel og rugmel i en skål.  

2. Hæld melet ud på dit rene køkkenbord og lav en fordybning i midten af melet. 

3. Slå dine æg ud i fordybningen og tilsæt salt, samt olivenolien oveni. 

4. Rør den omkringliggende mel sammen med æg, salt og olie. 

5. Ælt din pastadej til den er smidig og fast. 

6. Brug din pastamaskine til at lave dine pastaplader, til enten lasagne, ravioli, tagliatelle etc.

Kogetiden er fra 3-5 minutter, afhængig af tykkelsen. Kog dem i rigeligt saltet vand.

Kilde

Følg os på Instagram her

Om forfatteren
Profile picture for user Gastrofamilien
Gastrofamilien
Amatør
Bio
Gastrofamilien elsker alle former for mad. Uanset om det er børnevenligmad, hurtigmad eller simreretter. Det vigtige for os er velsmag, uanset hvilken ret du laver.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier