Hjemmelavet curly fries

Hjemmelavet curly fries

30 min
5 min
2  personer
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
✅Lækre og sprøde curly fries med salt. ✅Tilføj evt. cayennepeber for et rigtig spicy resultat. ✅Spis dem for sig selv eller servér dem til en god saftig steak.
Om opskriften
Beskrivelse

Til jul fik jeg en veggie twister, men har slet ikke fået den brugt - altså før nu. NU skulle den nemlig afprøves, og derfor kastede jeg mig ud i at lave hjemmelavede curly fries.

Hjemmelavet curly fries

Curly fries er ellers kun noget, vi har fået, når vi har været ude at spise, men de er faktisk ret nemme at lave selv!

Hvis man altså bare har sådan et smart værktøj, som jeg har :-D

Hjemmelavet curly fries

 

Hjemmelavet curly fries opskrift

Ingredienser
6 Kartofler (med skræl - gerne store)
  Vand (koldt)
  Olie (smagsneutral)
  Salt
Vejledning
  1. Vask kartoflerne grundigt og kør dem i gennem veggie twisteren.

  2. Skyl dem herefter af 3 omgange i koldt vand, så stivelsen bliver skyllet ud.

  3. Dyp dem tørre på et viskestykke.

  4. Varm olien op til 190 grader celsius og fritér dem i cirka 5 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.

  5. Krydr dem til sidst med salt og servér.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier