Hjemmelavet burgerdressing

Hjemmelavet burgerdressing

1 min
1 min
4  personer
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
På få minutter kan du lave din egen burgerdressing. Det kræver ikke mange ingredienser og smager super dejligt.
Om opskriften
Beskrivelse

På få minutter kan du lave din egen burgerdressing.

Det kræver ikke mange ingredienser og smager super dejligt.

Jeg elsker hjemmelavet burger og hjemme hos os er vi så skøre at vi laver nærmest alt til burgeren selv: Bacon, Brioche Burgerboller, ketchup, syltede rødløg/agurker og ikke mindst vores hakket oksekød, som vi typisk tørmodner selv.

Så derfor har det naget mig i et stykke tid at jeg typisk har brugt en købe-burgerdressing. Det gør jeg så ikke mere, kan jeg godt love.

Hjemmelavet burger

 

Ingredienser
2 dl Mayonnaise (jeg brugte Miracel Whip - Hellmanns kan også bruges)
1 dl Ketchup (jeg brugte Heinz)
1 dl Creme Fraiche
3⁄4 tsk Sennep
1 Cornichoner
1⁄2 tsk Løgpulver
1⁄2 tsk Paprika
  Salt og peber
  Citronsaft
Vejledning

Riv dine cornichon fint på et rivejern, eller hak det fint med en kniv.

Kom dem i en skål sammen med mayo, creme fraiche, ketchup, løgpulver og paprika.

Rør det hele godt sammen og smag det til med salt, peber og evt. citronsaft.

Hjemmelavet burgerdressing

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier