ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hjemmelavede snebolde

MICKICHENG | 2. december 2020

Hjemmelavede SNEBOLDE!! 

Så blev det endelig december, og det skal selvfølgelig fejres!!

Herhjemme har vi et seriøst overforbrug af juleslik, men det er faktisk ret lækkert og nemt at lave det selv!! Jeg er selv ret vild med det endelige resultat på disse lækre snebolde, men hvem er ikke også vild med dobbelt-dyppede kugler – som man siger – #jegfinderselvud

Opskriften giver mellem 35-40 stk., afhængig af hvor store de bliver.
 


Antal: 40 stk.

Hjemmelavede snebolde

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: MickiCheng
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 375 gram Marcipan
  • 300 gram Mørk chokolade
  • 200 gram Flormelis op til 250 gram
  • 2 spsk. Likør Grand Marnier, kan udelades
  • 1 tsk. Appelsinskal revet, kan udelades
  • 75 milliliter æggehvider

Sådan gør du

  • Ælt marcipanen let sammen med Grand Marnier og appelsinskal (begge kan udelades for den rene smag af marcipan).
    Tril marcipanen til kugler á cirka 10-11 gram stykket.
    Temperer chokoladen (smelt i mikroovn til arbejdstemperaturen er på 33-34 grader).
    Dyp hver marcipankugle i chokolade, lad den dryppe af og placer på bagepapir. Gør det ved alle kuglerne lad dem sætte sig et par minutter.
    Tag engangsgummihandsker på og fordel nu endnu et tyndt lag chokolade på kuglerne. Læg dem på bagepapir og lad det størkne helt.
    Sigt flormelis i en skål/dyb tallerken, så der ikke er klumper af flormelis.
    Dyp kuglerne i æggehvider, afdryp og vend dem i flormelis. Lad sneboldene sætte sig let. Efterrul sneboldene i hånden og tryk flormelis ind, så de bliver jævne og flot runde. Sneboldene kan holde sig et par dage uden for køl og en uges tid på køl.
    God fornøjelse med det.

Om forfatteren


Micki elsker kage, søde sager og alt godt inden for bagværk. Selvom Micki er god til at svinge kagerullen i køkkenet, nyder han også en god, hjemmelavet bearnaise og tykke, friterede fritter! Og en god, rød bøf!

Følg mig på Instagram her.