x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hjemmelavede donuts

SUSANNE | 23. januar 2019

Donuts, den lækre snack med uendelige muligheder. Donuts kan piftes op med rigtig mange forskellige toppings, efter eget ønske.


Hjemmelavede donuts

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Antal: 18 stk
Forfatter: Susanne

Ingredienser

  • 1200 gram Hvedemel
  • 750 gram Sukker
  • 3 tsk. Bagepulver
  • 3 tsk. Vaniljesukker
  • 750 milliliter Mælk
  • 6 stk. Æg
  • 9 spsk. Smør Smeltet

Sådan gør du

  •  
    Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål, indtil du har en tynd dej. 
    Er dejen for tyk, tilføj mere mælk. Er dejen for tynd, tilføj mere mel. 
    Dejen skal have samme konsistens som en almindelig pandekage dej. 
    Find dit donutjern frem og varm det op. 
    Fyld op med dejen og giv dem et par minutter indtil de er gyldne. 
    Når de tages ud, pyntes de med toppings efter eget ønske.
    Glasur, krymmel, og kokus er blot et par muligheder.
    Se donutjernet her.
    Hjemmelavede donuts
    Hjemmelavede donuts
    Hjemmelavede donuts
    Hjemmelavede donuts
    Hjemmelavede donuts
    Hjemmelavede donuts
    Hjemmelavede donuts

Om forfatteren