
Opskrift på hindbær vingummi
Hjemmelavet vingummi, kan bare et eller andet.
Med lidt fantasi og lege, kan lørdagsslikken laves med familiens ynglingssmage.
Selvom det kræver lidt øvelse, kan børnene godt være med.
Ventetiden er altid, vores modstander. Så derfor er dette et godt weekend projekt, som alle kan hygge sig med.
Lav vingummierne om formiddagen og nyd dem til aften, sammen med en god film.

Hindbær vingummi
Ingredients
- 1 pakke Frosne Hindbær
- 1 deciliter Vand
- 2 gram Citronsyre
- 6 gram Kartoffelmel
- 30 gram Sukker
- 2,5 gram Agar agar
Instructions
- Kom de frosne hindbær og vand op i en gryde og lad det koge op, så smagen trækker ud af hindbærende. Lad det koge i små 5 minutter.
- Sigt hindbærrene fra og kom den rene hindbær væske tilbage i gryden.
- Tilsæt citronsyre, kartoffelmel, sukker og agar agar.
- Bring blandingen i kog, så sukkeret opløses. Pisk det hele godt sammen, så der ikke er klumper.
- Hæld den varme hindbær blanding op i den ønskede silikoneform og sæt dem op køl i minimum 60 minutter, eller til dine vingummiere er blevet faste.
- Vend de faste vingummier ud af formen og opbevar dem på køl i op til 10 dage ( i en lufttæt beholder).