Havregrynskugler med sukker

Havregrynskugler med sukker

5 min
5 min
25  stk.
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

Jeg bager disse havregrynskugler hvert år når jeg rammer december måned. 

De ryger lidt for hurtigt ned, men er december ikke også en lidt syndig måned?

Havregrynskugler med sukker


Se en teaser til vores video hvor vi laver havregrynskugler her:

GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.

Ingredienser
175 g Havregryn
4 1⁄2 spsk Kakao pulver
100 g Smør
100 g Flormelis
50 g Sukker (Til at rulle kuglerne i)
1 spsk Vand
Vejledning

Bland alle ingredienserne i en røremaskine og rør dem god sammen.

Hæld sukker på en tallerken.

Rul kugler i den ønskede størrelse og vend dem i sukker ( kan også vendes i kakao, kokos)

Stil dem på køl i 30-60 minutter før de spises.

De er nu klar til at blive spist og kan holde sig op til 4 dage på køl.

Havregrynskugler med sukker

Kilde

Se flere opskrifter på julebag her.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
30 min
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Tags

Sociale medier