Havregrød mikroovn

Havregrød mikroovn

1 min
2 min
1  Portion
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Havregrød er et hit i mange børnefamilier👨‍🍳 og det er da også en nem, sund og hurtig løsning, når der skal grød på bordet.✅Prøv at bruge mikrobølgeovnen, næste gang du skal lave havregrød. Det går lynhurtigt, og du slipper for at vaske gryden op efterfølgende.
Om opskriften
Beskrivelse

Havregrød er et hit i mange børnefamilier, og det er da også en nem, sund og hurtig løsning, når der skal grød på bordet.

Prøv at bruge mikrobølgeovnen, næste gang du skal lave havregrød. Det går lynhurtigt, og du slipper for at vaske gryden op efterfølgende.

Det er også en god løsning på de dage, børnene bare ikke vil spise noget af den mad, der bliver serveret. En portion havregrød inden sengetid lægger en god bund for natten, og man undgår at skulle stå op og finde på besværlige og mindre sunde løsninger, fordi de små vågner op og er sultne.

Ingredienser
1 dl Havregryn (finvalsede)
2 dl Vand
1 knsp Salt
Vejledning

Kom havregryn, vand og salt i en dyb tallerken, der kan tåle mikrobølgeovn.

Sæt tallerkenen ind i ovnen og tænd for fuld effekt.

Rør i grøden med en ske.

Giv den 1 minut mere, også ved fuld effekt.

Grøden er nu klar til servering.

Skal havregrøden køle hurtigt af, så hæld den evt. over i en kold tallerken. Så bliver den lynhurtigt kold og klar til at spise.

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier