Gulerodsmuffins

Gulerodsmuffins

10 min
20 min
16  stk.
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
✅Krydret og svampet 🥕gulerodskage🍰 med frisk, cremet cheesefrosting på toppen...?

✅Vi kender den alle og den smager så skønt!

Om opskriften
Beskrivelse

Krydret og svampet gulerodskage med frisk, cremet cheesefrosting på toppen...?

Vi kender den alle og den smager så skønt!

Her har jeg lavet den i en mere hapsevenlig udgave... 😊

Ingredienser
Gulerodsmuffins
3 Æg
100 g Sukker
100 g Brun farin
3 Gulerødder (Fintrevede)
1⁄2 tsk Salt
1⁄2 dl Olie
250 g Hvedemel
1 1⁄2 tsk Bagepulver
2 tsk Kanel
Frosting
50 g Smør (Blødt)
150 g Flormelis
1 spsk Citronsaft
50 g Flødeost (Naturel)
Vejledning

Pisk æg, sukker og farin luftigt.

Vend øvrige ingredienser i og fordel dejen i muffinsforme.

Bages 20 minutter ved 200 grader.

Imens kan frostingen laves; pisk smør, flormelis og citronsaft til sammenhængende masse.

Vend flødeosten i med dejskraber til fin, cremet frosting.

Fordel på muffinsene, når de er afkølet...

Top evt med lidt hakkede mandler og pistacier.

Enjoy! 😊

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier