Hjemmelavet tærte smager dejligt og denne simple opskrift er så nem, at du aldrig igen går i supermarkedet og henter en færdig tærtedej.
Antal: Stk
Grov tærtebund
Udskriv Pin Del på Facebook Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
- 100 gram Grahamsmel
- 100 gram Hvedemel
- 1 tsk. Groft salt
- 0.5 deciliter Olie
- 1 deciliter Vand
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en skål og rør det hele godt sammen. Rul dejen ud og placer dejen i et tærtefad. Kom det ønskede fyld i tærten og bag tærten i 20-30 minutter ved 200 grader varmluft. Lad tærten køle lidt af inden den serveres.
Om forfatteren
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.