ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Grov tærtebund

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 20. april 2018

Hjemmelavet tærte smager dejligt og denne simple opskrift er så nem, at du aldrig igen går i supermarkedet og henter en færdig tærtedej.


Antal: 1 Stk

Grov tærtebund

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 100 gram Grahamsmel
  • 100 gram Hvedemel
  • 1 tsk. Groft salt
  • 0.5 deciliter Olie
  • 1 deciliter Vand

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en skål og rør det hele godt sammen.
    Rul dejen ud og placer dejen i et tærtefad.
    Grov tærtebund
    Kom det ønskede fyld i tærten og bag tærten i 20-30 minutter ved 200 grader varmluft.
    Lad tærten køle lidt af inden den serveres.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.