ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Grønsagssuppe med peberrodscreme

FOOD N' FUN | 14. april 2018

En lækkert cremet suppe i den kolde tid. Denne ret er her lavet vegetarisk (minus bacon drys) med blandt andet grøntsagsbouillon. Denne skiftes let til hønsebouillon for mere rund smag. Suppen her er virkelig lækker og kan klart anbefales. Jeg sluttede den af med bacon, hakket persille, og en peberrodscreme. Denne creme giver virkelig et godt twist til den bløde runde smag fra suppen.


Antal: 4 Portioner

Grønsagssuppe med peberrodscreme

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Food N' Fun
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 kilogram Kartoffel
  • 1 kilogram Gulerødder
  • 1 stk. Blomkål
  • 2 stk. Løg
  • 4 clove Hvidløg
  • 2 spsk. Olie Smagsneutral
  • 4 liter fond Grønsagsfond. Kan sagtens laves ud af boullionterninger
  • 250 gram Bacon
  • 40 gram Smør
  • 2 deciliter Fløde
  • Brev Tørsleff Brunkager krydderi Salt og peber
  • 1 bunch Persille
  • Balsamico Efter smag
  • 4 spsk. Peberrodscreme

Sådan gør du

  • Skræl kartoflerne og gulerødderne og skær dem i små tern.
    Gør det samme med blomkålet bagefter.
    Snit derefter hvidløgene og løgene i små tern. Kom dem op i en stor, tykbundet gryde og steg dem gyldne sammen med olien.
    Tilsæt herefter kartoflerne, gulerødderne og blomkålet i gryden.
    Tilsæt fonden og lad det simre i 20-25 minutter (alle grønsagerne skal være møre).
    Mens det simrer skal du skære din bacon i mindre stykker og stege det sprødt på en pande ved middelhøj varme.
    Blend grønsagerne direkte i gryden med en stavblender indtil den er glat.
    Hæld det kolde smør i suppen og rør rundt.
    Derefter skal fløden tilsættes og suppen smages til med salt og peber.
    Server suppen med en skefuld peberrodscreme og drys bacon og persillen hen over.
    Stænk retten med et par dråber balsamico og velbekomme.

Noter

Dette ville være en stor hjælp for mig, hvis du giver abonnerknappen et tryk og følger min kanal. Giver du også klokken et tryk, vil du automatisk få besked næste gang jeg uploader en video. Find kanalen HER

Om forfatteren


Ambitiøs amatør og autodidakt kok i eget køkken. Praktisere blandt andet Sous Vide med stor succes. Grundlægger, direktør, webmaster, stik i rend-dreng og pedel på YouTube-kanalen Food N' Fun. En kanal med videoer udelukkende filmet/redigeret/uploaded på en smartphone.