Grønsagssuppe med peberrodscreme

Grønsagssuppe med peberrodscreme

10 min
20 min
4  Portioner
Profile picture for user Food N' Fun
Food N' Fun
Amatør

En lækkert cremet suppe i den kolde tid.😍 Denne ret er her lavet vegetarisk (minus bacon drys) med blandt andet grøntsagsbouillon.✅ Denne skiftes let til hønsebouillon for mere rund smag. Suppen her er virkelig lækker og kan klart anbefales. Jeg sluttede den af med bacon, hakket persille, og en peberrodscreme. Denne creme giver virkelig et godt twist til den bløde runde smag fra suppen.

Om opskriften
Beskrivelse

En lÌkkert cremet suppe i den kolde tid. Denne ret er her lavet vegetarisk (minus bacon drys) med blandt andet grøntsagsbouillon. Denne skiftes let til hønsebouillon for mere rund smag. Suppen her er virkelig lÌkker og kan klart anbefales. Jeg sluttede den af med bacon, hakket persille, og en peberrodscreme. Denne creme giver virkelig et godt twist til den bløde runde smag fra suppen.

Ingredienser
1 kg Kartoffel
1 kg Gulerod
1 BlomkĂĽl
2 Løg
4 fed Hvidløg
2 spsk Olie (Smagsneutral)
4 l fond (Grønsagsfond. Kan sagtens laves ud af boullionterninger)
250 g Bacon
40 g Smør
2 dl Fløde
  Brev Tørsleff Brunkager krydderi (Salt og peber)
1 bdt Persille
  Balsamico (Efter smag)
4 spsk Peberrodscreme
Vejledning

SkrÌl kartoflerne og gulerødderne og skÌr dem i smü tern.

Gør det samme med blomkület bagefter.

Snit derefter hvidløgene og løgene i smü tern. Kom dem op i en stor, tykbundet gryde og steg dem gyldne sammen med olien.

TilsÌt herefter kartoflerne, gulerødderne og blomkület i gryden.

TilsÌt fonden og lad det simre i 20-25 minutter (alle grønsagerne skal vÌre møre).

Mens det simrer skal du skÌre din bacon i mindre stykker og stege det sprødt pü en pande ved middelhøj varme.

Blend grønsagerne direkte i gryden med en stavblender indtil den er glat.

HÌld det kolde smør i suppen og rør rundt.

Derefter skal fløden tilsÌttes og suppen smages til med salt og peber.

Server suppen med en skefuld peberrodscreme og drys bacon og persillen hen over.

StĂŚnk retten med et par drĂĽber balsamico og velbekomme.

Noter

Dette ville vÌre en stor hjÌlp for mig, hvis du giver abonnerknappen et tryk og følger min kanal. Giver du ogsü klokken et tryk, vil du automatisk fü besked nÌste gang jeg uploader en video. Find kanalen HER

Om forfatteren
Profile picture for user Food N' Fun
Food N' Fun
Amatør
Bio
Ambitiøs amatør og autodidakt kok i eget køkken.
Praktisere blandt andet Sous Vide med stor succes.
GrundlÌgger, direktør, webmaster, stik i rend-dreng og pedel pü YouTube-kanalen Food N' Fun.
En kanal med videoer udelukkende filmet/redigeret/uploaded pĂĽ en smartphone.
LĂŚs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, nür du deler dine resultater med os! NÌvn os med tagget @GastroFun.dk pü dine billeder pü Instagram, sü vi kan se, hvordan det gik.

Du kan ogsü bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmül eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĽ Instagram eller Facebook.


Sociale medier