
Opskrift på grillet kartoffelroulade (rösti)
Forfrisk din grillmenu med Grillet rösti (kartoffelroulade) med frisk spinat. Denne opskrift forvandler de velkendte rösti-kartofler til en delikat roulade, rig på smeltet ost og frisk spinat, der tilfører dybde og smag.
Perfekt som tilbehør til kødretter som steak eller andebryst, denne roulade imponerer både i udseende og smagsoplevelse.

Grillet Kartoffelroulade (Rösti)
Grej
- Grill 200 grader
- Grillbakke eller fad
Ingredients
- 6 gram Bagekartofler
- 3 stk. Æggeblommer
- 150 gram Revet ost
- 50 gram Revet ost
- Salt
- Peber
- 250 gram Frisk spinat
- 200 gram Harissa eller en anden flødeost du kan lide
Instructions
Køkken
- Kartoflerne rives groft, blandes med æggeblommer og 150 g revet ost, salt og peber.
- Smøres/lægges ud på bagepapir på en grillbakke eller bageplade.
- Trykkes hårdt/fladt med en ske. Drys med 50 g ost.
Grill
- Indstil grillen på 200 grader. Bag kartoffelrouladen på grillen i ca. 35 min til den er lysebrun på toppen.
- Lad en køle af. Smør ost og drys med spinat og rul den stramt sammen i bagepapiret, læg den på køl i ca. 1 time (eller til dagen efter).
- Skær den i 2-3 cm skiver og læg dem på en grillbakke/bageplade og grill dem i 10-15 min så de er sprøde.
Anret
- Brug evt. rodfrugter sammen med revet kartoffel. Server med andebryst eller en lækker steak.