Gratineret gedeost i fad

Gratineret gedeost i fad

5 min
15 min
4  personer
Profile picture for user Theis Astow
Theis Astow
Amatør

✅Mit bud på en lækker, om dog lidt alternativ snack🥗til nytår eller andre festlige lejligheder.

✅Den skiller måske vandene lidt på grund af gedeosten, men det er en god blanding af fedme, sprødhed og sødme.

Om opskriften
Beskrivelse

Mit bud på en lækker, om dog lidt alternativ snack til nytår eller andre festlige lejligheder.

Den skiller måske vandene lidt på grund af gedeosten, men det er en god blanding af fedme, sprødhed og sødme.

Ingredienser
  Gedeost (en rulle på cirka 7 cm i højden)
  Brød (2 håndfulde - revet i stykker)
1⁄2 Pærer (skåret i små stykker)
1 Figner
1 spsk Lys sirup
  Basilikumblade
  Olie (en smule)
Vejledning

Olier brødstykkerne og læg dem i et fad med pærer og gedeosten som er skåret i mindre stykker og bland det sammen.

Smid det i ovnen på 200 grader celsius indtil brødet er blevet lidt sprødt og osten er begyndt at smelte.

Tag fadet ud og lad det hvile i et par minutter.

Dryp siruppen ud over retten, og anret med fignen, som er skåret ud i både og basilikum.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user Theis Astow
Theis Astow
Amatør
Bio
Theis er en glad amatørkok, som bruger så meget tid som muligt i køkkenet. Theis er glad for det enkle køkken, hvor få råvarer bliver omdannet til god mad.
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
5 min
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier