Græsk Tzatziki

Græsk Tzatziki
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 13:25
Beskrivelse

Smagfulde danske sommer agurker rørt med grækernes fede yoghurt (Thiese 10%) en anelse knust hvidløg - salt og peber.

Så lækkert og simpelt tilbehør👌🏻

Tzatziki’en serveres i aften til grillede græske hakkebøffer og nye danske kartofler.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
2 minutter
Hviletid
30 minutter
Tid i alt
52 minutter
Ingredienser
2 dl Græsk Yoghurt (10 %)
1 fed Hvidløg (knust)
1 Agurk (groft revet - knuet for væske)
Vejledning

Yoghurt røres med salt - peber og knust hvidløg.

Agurk rives på den grove side og væsken knudes fra.

Vend yoghurt og agurk sammen og lad tzatzikien trække 30 minutter inden serveringen.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier