Gode råd (Goed raj)

Gode råd (Goed raj)

5 min
15 min
1  portion
Profile picture for user Susanne
Susanne
Denne lækre sønderjyske klassiker "Gode råd" (Goed raj) er et sikkert hit og hvis man er sønderjyde, så vækker den kun gode barndomsminder.
Om opskriften
Beskrivelse

Denne lækre sønderjyske klassiker "Gode råd" (Goed raj) er et sikkert hit og hvis man er sønderjyde, så vækker den kun gode barndomsminder.

Denne opskrift er fra et familiemedlem og skrevet ned i 1979:

Allerførst skal der bruges en hulen masse tålmodighed.

Gode råd (Goed raj)

Ingredienser
250 g Margarine
250 g Flormelis
250 g Hvedemel
250 g Kartoffelmel
4 Æg
1 tsk Vaniljesukker
1 tsk Kardemomme (Kun hvis man er til den smag. Vi har undladt det i vores)
Vejledning

Margarinen smeltes og flormelis tilsættes og omrøres.

Æggene og "krydderierne" tilsættes herefter.

Melene tilsættes herefter løbende indtil massen har en pandekager/vaffeldejskonsistens.

Gode råd

De "Gode Råd" skal bages 2 minutter på hver side på et særligt gode råd jern (der bl.a. kan købes her).

Gode råd (Goed raj)

Noter

"Gode råd jernet" kaldes også Krumkagejern og kan købes her.

Om forfatteren
Profile picture for user Susanne
Susanne
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier