Glutenfri tvebakkekage

Glutenfri tvebakkekage

15 min
35 min
1  Portioner
Profile picture for user Thomas Tranegaard Nielsen
Thomas Tranegaard Nielsen
Redaktion

✅Dejlig simpel opskrift på en glutenfri kage. ✅Den har kun 3 ingredienser: Tvebakker, æg og sukker.

✅Kagen kan bruges som en god basiskage, så man selv kan vælge at tilføje andre ingredienser, f.eks. nødder, rosiner, chokolade eller krydderier.

Om opskriften
Beskrivelse

Dejlig simpel opskrift på en glutenfri kage. Den har kun 3 ingredienser: Tvebakker, æg og sukker.

Kagen kan bruges som en god basiskage, så man selv kan vælge at tilføje andre ingredienser, f.eks. nødder, rosiner, chokolade eller krydderier.

Ingredienser
4 Æg
2 dl Sukker
16 Tvebakker (Glutenfri)
Vejledning

1.    Find en stor skåle, et decilitermål, en dejskraber og en elpisker.

2.    Pisk æg og sukker til det hvidt og cremet.

3.    Tænd ovnen på 180oC.

4.    Knus tvebakkerne ned i æggesnapsen.

5.    Vend forsigtigt rund til cremen og tvebakkerne er blandet.

6.    Hæld dejen i en smurt tærteform eller springform.

7.    Bag kagen i 35 minutter.

Noter

Jeg bruger typisk hvid chokolade i dejen, men det er også muligt at bruge andre typer. Jeg har også tænkt mig at prøve den med lakrids eller karamel på et tidspunkt.

I min barndom fik vi den altid serveret med dåsefrugt og creme fraiche. 

Om forfatteren
Profile picture for user Thomas Tranegaard Nielsen
Thomas Tranegaard Nielsen
Redaktion
Bio
Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært på GastroFun Premium og en del af redaktionen her på siden, og så er han med i MasterChef 21.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier