Glutenfri fiskefilet

Glutenfri fiskefilet

10 min
15 min
2  Portioner
fadlsforlag
Redaktion
Er det muligt at lave en fiskefilet med glutenfri panering? Ja, en kombination af polenta og parmesan/pecorino kan give dig den samme sprødhed som du kender fra rasp, hvedemel eller panko.
Om opskriften
Beskrivelse

Er det muligt at lave en fiskefilet med glutenfri panering? Ja, en kombination af polenta og parmesan/pecorino kan give dig den samme sprødhed som du kender fra rasp, hvedemel eller panko.

Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter", hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen. Hun har følgende tip til opskriften:

"Du kan sagtens udelade osten, og du kan, som beskrevet i den forgående opskrift, bruge quinoa i stedet for polenta og tilsætte finthakkede krydderurter. Her passer estragon, persille eller dild rigtig godt."

Ingredienser
  Fiskefilet (2 store eller 4 små)
2 Æg
200 g Polenta
50 g Parmesan (Eller pecorino)
  Salt
  Peber (Fra kværn)
  Jomfruolivenolie
  Smør
Vejledning

Pisk æggene let sammen.

Bland polenta med fintrevet ost, salt og peber.

Vend først fiskefileterne i æg, og derefter i polentablandingen.

Steg dem 3-4 minutter på hver side i en blanding af smør og olie på en jævn varm pande, til de er sprøde og gennemstegte.

Stegetiden afhænger lidt af størrelsen på fileterne.

Kilde

Vi har fået opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"

Om forfatteren
fadlsforlag
Redaktion
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier