Glaserede gulerødder

Glaserede gulerødder

5 min
15 min
2  Personer
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Gulerødder 😍 er en rĂĽvare, man nĂŚsten altid har pĂĽ lager, og sammen med et par fĂĽ andre ingredienser kan de i løbet af fĂĽ minutter forvandles til et virkelig lĂŚkkert tilbehør. 
Om opskriften
Beskrivelse

Gulerødder er en rüvare, man nÌsten altid har pü lager, og sammen med et par fü andre ingredienser kan de i løbet af fü minutter forvandles til et virkelig lÌkkert tilbehør. 

Glaserede gulerødder er et nemt og lÌkkert tilbehør til kød og fisk. Den friske rosmarin sÌtter prikken over i'et.

Ingredienser
4 Gulerødder
  Smør
1 spsk Honning
1⁄2 spsk Æbleeddike
  Rosmarin (frisk)
  Krydderier (salt og peber)
Vejledning

Gulerødderne vaskes, skrabes og enderne skÌres fra.

Skyl den friske rosmarin grundigt og fjern stilkene.  

Opvarm en pande med smør.

Steg gulerødderne ved middel varme i cirka 7-10 minutter. 

Glaserede gulerødder

Krydr med salt og peber og tilsÌt honning og Ìbleeddike.

Kog/steg videre i yderligere 5-10 minutter.

Nür der er et par minutter tilbage af koge/stegetiden, tilsÌttes frisk rosmarin. 

Server gulerødderne med det samme.

 

Glaserede gulerødder

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør pü GastroFun.dk. Pers hjerte banker isÌr for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at fü danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
LĂŚs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, nür du deler dine resultater med os! NÌvn os med tagget @GastroFun.dk pü dine billeder pü Instagram, sü vi kan se, hvordan det gik.

Du kan ogsü bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmül eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĽ Instagram eller Facebook.


Sociale medier